Image

Опис: Arduino/Genuino Uno е плочка базирана на ATmega328P микроконтролер. Има 14 дигитални ...

 
930.00 ден.

Image

Опис: Arduino Mega 2560 е плочка базирана на Атмега2560 контролер. Има 54 дигитални ...

 
1830.00 ден.

Image

Опис: Arduino Nano е мала и комплетна плочка базирана на ATmega328 (arduino Nano 3.x) Ги има скоро истите ...

 
880.00 ден.

Image

Опис: Arduino DUE е плочка базирана на Atmel SAM3X8E ARM Cortex-M3 CPU. Ова е првото ардуино базирано на ...

 
2140.00 ден.

Image

Technical Specs Microcontroller ATmega328 Operating Voltage 5V Input Voltage Plug ...

 
888.00 ден.

Image

Опис: Arduino/ L293 е модул кој соодвествува со Arduino UNO R3 и Arduino MEGA. Всушност е заштита на мотор ...

 
504.00 ден.

Image

Key Features (For Arduino) USB Host Shield expansion board / USB host extended version - let your (For Arduino) to support the Android mobile ...

 
1603.00 ден.

Image

- 2009 UNO LENARDO 2560 контролер со беспрекорен проток на податоци - 4 -цифрен ...

 
547.00 ден.

Image

Feature: The module (MicroSD Card Adapter) is a Micro SD card reader module, through the file system and the SPI interface driver, MCU to complete the file system ...

 
150.00 ден.

Image

PL2303TA УСБ-TTL сериска комуникација е најлесниот начин за поврзување вашиот микроконтролер//Raspberry ...

 
255.00 ден.

Image

4x4 Matrix Membrane Keypad This 16-button keypad provides a useful human  interface component for microcontroller projects. Convenient adhesive ...

 
183.00 ден.

Image

КАРАКТЕРИСТИКИ: – Работен напон: 5V – Чип на плочка MAX485 – Ниска потрошувачка на енергија за RS-485 ...

 
160.00 ден.

Image

0.56 Инчен ДЦ 0-10/30/200V 3 жилен LED Дигитален Волтметар Спецификации: 0.56 LED Дигитален DC ...

 
270.00 ден.

Image

ARD-017, Metal touch sensor The KY-036 metal touch sensor module in the 37 sensors set could be used for a nice feature. What ...

 
0.00 ден.

Image

АРД-018, Инфрацрвен далечински сензор со кабел ИР инфрацрвен далечински сензор е со ...

 
715.00 ден.

Image

1. Automatic induction: When someone enters its sensing range of the input high, people leave the sensor range automatically delay off high, output low. 2. Two trigger ...

 
170.00 ден.

Image

АРД-020, ХЦ-СР04 Ултрасоничен сензор Ултрасоничниот сенсзор HC-SR04 користи сонар за да го ...

 
222.00 ден.
 
Најпопуларни производи
АРД-001, Ардуино УНО Р3+УСБ ...
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.