Профил на компанијата

Слика

Алфа Електроник е компанија формирана во 1999 година и  таа е лидер во областа на електрониката и електриката,исто така располагаме со огромен асортиман на расвета, сите видови на кабли, далечински, батерии, прекинувачи, озвучување итн. На лагер има преку 15000 врсти на артикли кој постојано се зголемува, истите се со врвен квалитет од познати светски производители.

Нашата компанија професионално и стручно ги задоволува потребите од оваа област како на фирмите така и на обичните потрошувачи, а тоа се должи на постојаното следење и вложените напори да бидеме во чекор со светските трендови.

Наша цел, кон која успешно се приближуваме е секој потрошувач  да најде се што му е потребно во оваа област,а притоа да добие најдобар квалитет по најповолна цена.

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник до Петок: 08:00 до 20:00

Сабота: 08:00 до 18:00

Слика Слика Слика Слика Слика Слика Слика Слика