Новости

Калај 100гр, 250гр 500гр нови димензии
Слика
ВЦ6013, капацитетметар за кондензатори
    
Струјна клешта со можност за мерење на мали струи MS2030A
Слика
Ормар ПВЦ со проѕирен капак
    
1095 PeakTech Voltage tester
Слика AC / DC тестер на напон со LED дисплеј TÜV / GS- сертифициран 2 - полен напонски тестер со LED дисплеј за DC и AC напони од 12 V до 690 V;  Исто така, нуди мноштво на мерни функции, осветлување при мерење на темни места, тест на континуитет со оптички и ...
Ардуино МЕГА 2560 Р3+УСБ кабел
     Arduino Mega 2560 е плочка базирана на Атмега2560 контролер. Има 54 дигитални влезно/излезни пинови ( од кои 15 можат да се користат како PWM излези), 16 аналогни влезови, 4 UART (хардверски сериски порти), 16Mhz кристален осцилатор, USB поврзување, напоен приклучок, ...
Најпопуларни производи
ХР2630Џ7 Дупчалка-чекан
ЛЦТ204 Сет од 2 ...
Волтметар 0-30В ДЦ 48*45мм ...
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.