Контакт


За контакт Ве молиме пополнете ја формата.
По праќањето на вашиот маил, љубезно ќе ве контактираат од нашиот центар за грижа на потрошувачи.

Име: *

E-mail: *

Телефон: *

Коментар: *

Алфаелектроник


адреса: Булевар 1-ви Мај

7000 Битола, Македонија


тел: +389 47 226 011

моб: +389 070 395 200

факс: +389 47 224 011

skype: alfaelektronik-bitola

е-маил: alfaelektronik@t.mk

            contact@alfaelektronik.mk